Ριζώματα : Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ από τα Ριζώματα: Καθαρή η έξοδος τον Αύγουστο

Η πολιτική κατάσταση αλλά και τα τοπικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή των Πιερίων αναπτύχθηκε
σε έναν γόνιμο διάλογο, κατά την κυριακάτικη επίσκεψη στα Ριζώματα των τριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Φρόσως Καρασαρλίδου, Γιώργου Ουρσουζίδη και Χρήστου Αντωνίου, μαζί με κλιμάκιο στελεχών της Ν.Ε. Ημαθίας Ανάμεσά τους ο πρόεδρος της Κεντρικής Αγοράς Θεσσαλονίκης Δημήτρης Χαμπίδης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πέτρος Τσαπαρόπουλος, ο Δημήτρης Τσιάνος, ο συντονιστής Τάσος Κωστόπουλος κ.ά.
Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, οι τρεις βουλευτές αναφέρθηκαν στα επίκαιρα πολιτικά ζητήματα και απάντησαν σε διευκρινιστικές ερωτήσεις για την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση, τονίζοντας και οι τρεις ότι τον Αύγουστο θα υπάρξει καθαρή έξοδος της χώρας από τα μνημόνια.
Στα τοπικά προβλήματα που τέθηκαν ως επείγοντα, ήταν η ανάγκη συνεχούς παρουσίας γιατρού και νοσοκόμας στην περιοχή, η τουριστική ανάπτυξη  και η κατασκευή του δρόμου που οδηγεί στα Ριζώματα από τον δρόμο που βρίσκεται παραπλεύρως της λίμνης του Αλιάκμονα. Οι βουλευτές τόνισαν ότι θα βρίσκονται σε διαρκή επαφή, ώστε να βοηθήσουν να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα της περιοχής.

Σχόλια